Domů Doporučujeme Portugalská rezidence s krásným výhledem na jezero

Portugalská rezidence s krásným výhledem na jezero

Mnoho pozornosti dokáže upoutat krásná rezidence, která se nachází na ještě krásnějším místě a to na portugalském Algarve, na jižním okraji Quinta do Lago v Parque Atlantico. Tato impozantní nemovitost sousedí s golfovým hřištěm San Lorenzo, který se může pochlubit výhledem na jezero a zároveň na přírodní rezervaci Ria Formosa. Ta se nachází hned u moře s písčitou pláží, zkrátka nejlepší místo pro bydlení, jaké si lze jen představit.

2-Modern-architecture

The Crest - Decoration

Kouzelně zelené panorama s modrou oblohou nahradí potřebu zdí s omítkou či tapetami. Jedná se o velmi neobvyklé řešení ložnice, ve které si uživatelé mohou připadat skutečně královsky. Stačí si jen každé ráno pustit nějaký ten Blues a rannímu vstávání už k dokonalosti nebude chybět nic. Každý si zde může připadat jako král, stačí jen pomyslet na to, že hned nad ložnicí se nachází soukromý bazén s terasou a vířivkou.

The Crest - Decoration

Kuchyně a jídelní oblast nabízí rovněž široký výhled do zeleně a to konkrétně na ostrůvek uprostřed jezera. Hlavní obytné prostory mají svěží otevřený koncept a jsou uspořádány tak, aby směřovaly ke slunné terase, která navazuje na bazén. Ten je vyřešen tak, aby končil do ztracena, dotyčnému pak může připadat, že má nekonečnou hladinu, která splývá s obzorem. K bazénu se lze dostat z obytných prostorů přes velké prosklené dveře, ty se otevírají pouhým stisknutím tlačítka, takže se při jejich otevírání nikdo nezapotí.

5-Modern-pendant-light

Oválný jídelní stůl dokonale koresponduje s celkovým tvarem kuchyně.

The Crest - Decoration

The Crest - Decoration

V bezprostřední blízkosti budovy se nachází uměle upravený terén.

The Crest - Decoration

Vysazená palma dodává celému exteriéru rekreační nádech, zatímco futuristická věž ze skla je dokonalým kontrastem, který vypadá jako z kosmický doplněk. Trubková konstrukce má prosklený výtah, který lze použít pro přístup k hornímu patru, ale lze využít i skleněné schody.

9-Kitchen-island

10-Orange-chairs

11-Contemporary-bedroom-

12-Luxury-dining-room

The Crest - Decoration

Snížené přízemí má veškeré vybavení, jaké jen lze požadovat, dále se v něm nachází vlastní kanceláře, herna, bar, vinný sklípek a dokonce i lázeňské centrum s posilovnou, parní lázní a saunou.

14-Glass-balustrade

The Crest - Decoration

Žádné komentáře

Napsat komentář